Eten. Recreëren. Onthaasten. Genieten.

Eten. Recreëren. Onthaasten. Genieten.

Eten. Recreëren. Onthaasten. Genieten.

Eten. Recreëren. Onthaasten. Genieten.

Eten. Recreëren. Onthaasten. Genieten.

Eten. Recreëren. Onthaasten. Genieten.

Huwelijk

Op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in Zeeland, Schouwen-Duiveland of Goeree-Overflakkee? PUURR is een officiële trouwlocatie en de ideale plek voor een onvergetelijke dag!

De perfecte trouwlocatie

Door de flexibele indeling, zowel binnen als op het terras, is ons restaurant geschikt voor grote maar ook kleinere bruiloften. Bij PUURR is er voor ieder wat wils. De sfeer van een bruiloft aan het water is geweldig en brengt een groot aantal unieke ervaringen met zich mee. Niets is zo romantisch als elkaar het ja woord te geven met het Grevelingenmeer op de achtergrond. Geniet met elkaar van de spectaculaire ondergaande zon. Sluit de avond af met een sfeervol diner en feest met familie en vrienden. Wij begeleiden je van begin tot eind en zorgen voor een onvergetelijke dag.

Ook trouwen doe je bij PUURR

Trouwdatum nog beschikbaar?

Benieuwd of jullie beoogde trouwdatum nog vrij is op onze romantische trouwlocatie? Voer de gewenste datum en je persoonlijke gegevens in. Wij laten zo snel mogelijk weten wat de mogelijkheden op jullie datum zijn.

Alles op één plek

Een onvergetelijke dag: of je nu kiest voor een ceremonie aan het water, gezellige lunch of ontspannen borrel, een sfeervol intiem diner in ons restaurant, een bbq, of een knallend avondfeest, bij PUURR zorgen we ervoor dat jullie en jullie gasten in de watten worden gelegd. In overleg met jullie stellen wij een tot in de puntjes verzorgd programma samen en wij bezorgen jullie en jullie gasten magische dag.

Huwelijksdiner

Wil je op jouw huwelijk een diner dat net even verder gaat dan reguliere catering? Flink uitpakken met een exclusief diner of wil je het juist liever allemaal wat meer ‘casual’ houden? Is het jouw wens om flink uit te pakken? Wij verzorgen en ontzorgen jullie op deze speciale dag met een fantastisch diner, buffet of bbq. Met een diner bij PUURR weet je zeker dat je gasten nog lang na zullen praten over jullie bijzondere dag.

Strandweg 4
4311 NN Bruinisse

Strandweg 4
4311 NN Bruinisse