Eten. Recreëren. Onthaasten. Genieten.

Eten. Recreëren. Onthaasten. Genieten.

Eten. Recreëren. Onthaasten. Genieten.

Eten. Recreëren. Onthaasten. Genieten.

Eten. Recreëren. Onthaasten. Genieten.

Eten. Recreëren. Onthaasten. Genieten.

BBQ-en bij PUURR

Bij PUURR kun je gezellig samen met vrienden, familie of collega’s barbecuen. Met uitzicht over het Grevelingenmeer, heb je direct een ontspannen vakantiegevoel! Zomer of winter, Barbecuen kan gedurende het hele jaar.

Pure ingrediënten

Wij delen graag onze passie voor mooi, authentiek en vooral lekker eten. Onze bbq arrangementen zijn daarom samengesteld met respect voor milieu, mens en dier. Zoveel mogelijk werken we samen met lokale leveranciers, gebruiken we Zeeuwse streekproducten en proberen we zo duurzaam mogelijk in te kopen. Duurzaamheid vinden wij belangrijk. Zeker midden in het recreatiegebied, met het meer voor de deur. We waarderen de natuur en dat laten we graag aan je zien en proeven!/p>

Authentieke bereiding

Authentieke bereiding

Onze grote, in het oog springende, bbq zet de toon. De authentieke bereiding van echte, pure gerechten maken het barbecue plaatje compleet. Al onze gerechten zijn vers en huisgemaakt. Producten krijgen de tijd om te garen.

Wil je zelf aan de slag met het vlees op het vuur, of laat je dit liever over aan onze kok, alles is mogelijk bij PUURR. Een barbecue zorgt naast lekker eten ook voor een goede en ontspannen sfeer op je personeelsfeest, jubileumviering of bruiloft.

Vraag offerte aan

Spectaculaire beleving

Barbecuen bij PUURR is een echte belevenis. Onze grote bbq trekt geheid de aandacht. En anders de heel gerookte zalm of rij kippen aan het draaispit wel. Daarbij creëren we originele, in het oog springende buffetten en een rustieke presentatie. Gegarandeerd een bijzondere barbecue beleving voor jouw feest of evenement.

Ook heel erg geschikt voor teamuitjes, bedrijfsbarbecue of familiefeest en te combineren met een spel-activiteit.

Bijzondere menu’s

Bijzondere menu's

Of je nu een volledig verzorgd dinerbuffet wenst, een borrel met een selectie mooi opgemaakte bbq bites of wilt uitpakken met een showpiece, wij maken er iets bijzonders van.

We hebben diverse menu’s zorgvuldig samengesteld met verse en huisbereide gerechten waarvan iedereen kan genieten. Zoek je maatwerk of heb je gasten met specifieke wensen (bijv. vegetarisch, halal, glutenvrij, kinderen etc.) dan maken wij met plezier een passend menu.

Strandweg 4
4311 NN Bruinisse

Strandweg 4
4311 NN Bruinisse